Zonder vrijwilligers is het organiseren van een festival van dit formaat erg lastig. Wij zijn dan ook heel blij dat deze groep mensen ons willen helpen. Als wij ze dan allemaal ook een steuntje in de rug geven hebben wij een win-win situatie. Mogen wij aan u voorstellen:

Alphen goes Tanzania:

Hoi Allemaal! Wij zijn de Jongerenreis die komende zomer vanuit drie kerken in Alphen naar Tanzania toe gaan om daar vrijwilligerswerk te doen! Met een groep van 17 jongeren en 3 leiding vertrekken wij in augustus richting Dar-es-Salaam en begint het avontuur. Naast dat zo'n reis een enorme ervaring is willen wij daar natuurlijk ook iets kunnen doen en daarom bezoeken we het Ilula Orphan Program (IOP), een weeshuis voor meisjes. We gaan het weeshuis, het ziekenhuis en de school ondersteunen met materiaal, zullen personeel lesgeven in bijvoorbeeld omgaan met computers, en geven de gebouwen een broodnodige opknapbeurt. Ook ondersteunt het IOP duizenden arme kinderen in de regio. Deze kinderen zullen we bezoeken om te kijken waar ze dringend behoefte aan hebben, en indien mogelijk kunnen we ze meteen hieraan helpen. Om al deze projecten te kunnen ondersteunen hebben wij natuurlijk flink wat geld nodig, vandaar dat wij sinds vorig jaar al een aantal acties zelf hebben georganiseerd, en een handje helpen bij andere leuke Alphense festiviteiten zoals het Korenfestival! Op deze manier hopen wij komende zomer ons streefbedrag bij elkaar te krijgen en in Tanzania lekker aan de slag te kunnen. Wij zullen tijdens het Korenfestival dan ook aanwezig zijn!

Vind u dit nou zo'n mooi project dat u daar ook aan wilt bijdragen? Dat kan! Doneren kan altijd naar: NL95 TRIO 0197 9824 09 ten name van: ZWO PKN Lichtkring Jongerenreis

Alvast ontzettend bedankt en tot 11 mei!